Hemsidekrångel

- den 8 april 2013, kl 07:35

 

hemsida

 

För drygt ett år sedan lade Friluftsfrämjandet om sin hemsida och sedan dess har det krånglat för Västervikssektionen. Från att ha varit långt framme när det gällt uppdateringar och bilder stoppade plötsligt allt upp och vår stackars web-ansvarige slet sitt hår i förtvivlan över att egentligen nästan ingenting längre fungerade.

 

Som tur var hade vi Facebook som vi kunnat använda under tiden. Där har vi lagt upp kom ihåg-punkter, bilder och annat som vi snabbt velat nå ut till allmänheten med. Dessvärre har vi bara nått en försvinnande liten del av våra medlemmar då många inte är medlemmar i Facebook och vi har därför använt mail för att nå alla berörda, likväl som vi sänt bilder från de turer vi varit ute på. Något som i stort sett fungerat bra.

 

Nu hoppas vi dock att vi återigen är på gång med en aktuell hemsida, Idag åker nämligen en fem personer starkt trupp till Oskarshamn för att gå igenom den nya hemsidan och få lite påfyllning av kunskap. Därmed hoppas vi att det ska bli bättre framöver. Att vi återigen ska kunna lägga upp texter och bilder och på så sätt kunna locka med nya spännande människor (och för den delen de gamla medlemmarna också) med ut på alla de härliga aktiviteter vi har att erbjuda. Det sker nog inte över natten, men jag återkommer i frågan.

 

/Håkan

Kommentera Hemsidekrångel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0