Ett försök till ordning

Efter en vecka i Norge är vi åter hemma i Västervik. Det har varit en vecka med gråmulet väder, två soldagar, kallt, regn och en god del vind. Av en eller annan anleding var det en låg arbetsvecka. Säkerligen på grund av att det är så mycket att göra på jobbet. Det är full fart från att vi börjar fram till tidig morgon då man oftast hinner äta och få en kopp kaffe.


Det är inte en Volvoåterförsäljare, det är grillfest hos svigerfar

I tisdags morgon när jag kom från jobb åt vi bara frukost och packade sedan bilen för hemresa. Det blev ganska fullt även denna gång (och vi har massor av saker kvar). Katterna som varit hos Leni och Eskil var glada att se oss och var inte alls pigga på att sitta i bur 8 timmar medan vi åkte hem.  Nej, dom ville nog helst sitta i varsitt knä,fram och bli klappade.


Efter en grå vecka i Norge närmar vi oss Västervik med blå himmel

Siv körde medan jag satt bredvid och försökte sova. Det gick som vanligt inte eftersom jag får så ont i nacken och det hjälper dessvärre inte med att stoppa ting och tang bakom som huvudkudde. I stället blir det femminuters powernapp här och där och extra tidigkväll då vi kommit hem. Denna gång blev klockan halv tio då jag sade god natt. Det var fint för i onsdags var jag uppe halv åtta som vanligt och var därmed inne i bra rytm igen.


Grillmat och rödvin. Denna på 150 ml är bröllopsgåva från Gro och Per

Här hemma hade det hänt en del på en veckas frånvaro. Gräset var rejält högt och det hade kommit massor av tulpaner och annat i rabatterna. Dessvärre  har det också kommit en god del ogräs också. Det har vi bestämt att inte ta bort mer än nödvändigt av då vi konstaterat att vi varje år river med oss en eller annan blomma också. Efter förra årets sommar då vi överhuvudtaget inte var hemmavet vi inte riktigt vad som växer i blomsterrabatterna och vi har därför beslutat att gräva upp lökar och perenner allteftersom de blommat färdigt. Allt för att försöka få lite ordning ingen. Till hösten ska vi gräva upp allt helt och så puttar vi tillbaka blommorna som vi nu förhoppningsvis vet vad det är. Det är i alla fall tanken.


Kommentarer
Postat av: Pappis!!!!!!!

Då är det bara att hoppas på bra väder,Ni må väl ta en Å annan runda på sjön oxå.Ha det vi höres.Ja ringer i början på veckan,Kramas.

2012-05-19 @ 09:32:23
Postat av: Sivan

Ha-ha! Det var 1500 ml og alt fikk vi oss! Og godt var det også!

2012-05-25 @ 22:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0