Mera snö

För oss som gillar att åka skridskor och då speciellt på havet var väderrapporten en trist sak att höra. Snö, varmgrader och ännu mer snö var i intågande. Vi försökte vara positiva då det förra snöfallet passerade Västervi helt obemärkt, men i går vid lunchtid var det så här. Ett ymnigt snöfall med små flingor, en del vind och minusgrader (just nu är det väder på tv och man pratar om besvärliga förhållanden de närmsta dagarna med kraftig vind och ännu mer snö). Det slutade så igår kväll för at sedan återigen ha börjat på morgonen.

Idag hade vi bestämt att åka på isspaning med en skridskokompis. Det gick inget vidare. De tre ställen vi var på hade alla is, men all snö gjorde skridskoåkning i princip omöjlig. Det enda som var lite åkbart var Bondbacken med ca 5 cm nysnö.

Blir det väder till helgen får det bli en inbjudan till skidor i en eller annan form. Vi håller tummarna för sol!



Gudingen utanför Gränsö med massor av nysnö

Kommentarer
Postat av: Christel

Ja, vi håller också tummarna för sol. Gärna några minusgrader därtill så det inte stöper igenom när vi åker med skotern.

2011-01-05 @ 20:50:19
URL: http://bjorkobloggar.blogspot.com/
Postat av: Håkan

Ja, sol ska det visst bli, men ingen kyla. Vi vill ha olika saker ni och vi. För oss får det gärna stöpa igenom under nästa vecka då det är jobbarvecka så vi får fina skärgårdsisar tills vi kommer hem.



Nu i helgen däremot ska vi försöka samla ett gäng för att skidledes bege oss norröver på en härlig dagstur.

2011-01-05 @ 22:26:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0