Snö och kyla

Så var vi åter på plats för en tids arbete. Det var minus fem grader då vi kom och jag är glad att jag stod på mig när det gällde att ha värmen på i vagnen. Det var nog ca 12 grader och det första vi gjorde var att sätta igång den elektriska fläkten (viften) i sovrummet och så stängde vi till dörren. Minoe som är en riktig frysepinne parkerade sig i stort sett direkt framför den brummande värmefläkten och där blev hon kvar tills vi gick och lade oss.


Det har i stort sett varit mellan 3-5 minus de här dagarna. Igår kom stormen och jag är rikigt glad att det inte var då vi åkte. Det dundrade på mot vagnen och bilen som står under ett pensionärsskydd, trodde jag vid ett par tillfällen skulle blåsa iväg och segla bort över Randsfjorden.

Frampå kvällen kom så snön. Det blåste och yrde, men Siv som kom hem efter kvällsvakt kunde berätta att det såg värre ut än vad det var. Det var torrt och fint på vägen.


Idag har det så fortsatt med lite snöflingor som sakta singlat ner från himlen. Det har varit grått, även om solen nästan tittade fram på eftermiddagen. Inne är det varmt och skönt och utanför dörren är det becksvart och helt tyst och stilla. Desmo är ute på jakt, Minoe som värgar gå ut, travar lite fram och tillbaka och Siv jobbar kväll. Min middag är avklarad och nu är det filmtajm.....


Vi hörs

Kommentarer
Postat av: Siv

Skönt att det går att få varmt inhusvagnen inom rimlig tid när kylan slagit till. Vacker utsikt ni har...

2010-11-14 @ 10:09:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0