Orienterad till tid och rum, eller???

Att vara orienterad till tid och rum är en term man använder inom sjukvården för att berätta att man är klar i toppen.

I går var det dags att åka till jobbarvecka och efter att ha kört lite över tio mil fick vi telefon från Petra som ville ha lite grov planläggning inför sommarens aktiviteter. Hon ville därmed prata med Sivan och då dom pratat färdigt frågar Sivan mig vilket datum det är.

En snabb kik på klockan visar att det är den 4:de, för övrigt samma datum som Sivans nya klocka visar. Hon sitter med almanackan uppe och den visar att den 4:de är en tisdag och inte alls onsdag som vi planerat att åka. Vi visste bestämt att hon skulle jobba torsdag kväll och nu, nu hade vi kanske packat mat, kläder och katter och åkt ett dygn för tidigt??

Vi försökte räkna vad vi hade gjort men blev inte helt kloka eftersom vi varit ute och hållt på med bil och tomt i flera dagar. Butiken hade vi varit på men den är ju öppen alla dagar så det gick inte att säkerställa dag där heller. Vi visste att vi var nere på stan på lördagen eftersom det var den 1:a maj och både Alliansen och de Rödgröna var ute och talade och demonstrerade.

Det slutade med att Sivan fick slå iväg ett sms till Petra och fråga. Det tog en minut eller två innan vi fick besked. Det var onsdag som det skulle och vi var på väg till jobbet på rätt dag. Sivan hade varit inne på att vi skulle vända, medan jag sade att hade det nu blivit så fel, fick det vara fel.

Dagen idag har jag varit delvis ledig. Det var avdelningsmöte på förmiddagen och sedan åkte jag och hämtade våra skidor. Det var nämligen så att vi fann våra fjällskidor med stålkanter förra gången vi var här. Jag har tidigare berättat om att Norge har så mycket bättre reapriser och nu var det till slut nere i rätt klass. Halvt pris både på skidor och bindningar. Nu hoppas vi bara att vi kan få snö en vinter till hemma i Västervik.


Madshus är märket på våra nya fjellskidor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0