Äta ute

Resan till jobbet har förändrats. Från att vara en ren transporttur som skulle gå på så kort tid som möjligt, fram till idag då vi tar det två, tre timmar lugnare. Vi kan, i alla fall när det är fint väder stoppa både två och tre gånger. Vi äter, vi fikar, tankar och köper kaffe och vi rastar katterna (mer om det i en annan blogg).

Det blir naturliga stopp och vi finner varefter bra platser för de olika aktiviteterna. Men det behövs också förändring och då speciellt på matställena. Rasta som var toppen på alla sätt det första halvåret har idag blivit uttjatat i förhållande till menyn. Ok husmanskst, men ingen variation. McDonalds är också ok, men inget som man villa ha så pass ofta av olika skäl.

Nu i det sista har vi gjort snabba stopp på IKEA i Göteborg som är halvvägs. Vi handlar ibland och andra gånger bara vi tar svängen förbi restaurangen för en enkel och god måltid. Denna gången var tillbudet två portioner kyckling med pommes och bea tillsammans med rattatui. Bra portioner som smakar riktigt gott. Att det sedan gavs två portioner till priset av en, det gjorde ingenting. Duger inte det kan man köpa en portion köttbullar med otatismos för 16 kronor.

Se hela varmmenyn genom att klicka här



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0