Jobba inne, jobba ute?

Kanske inte jobba alls utan i stället ta en paddeltur.

Igår var vi i alla fall nere med kajakerna och placerade dom i de nya kajakställen. Det blev bättre än vad jag trott och trots att jag inte var helt säker på storleken visade det sig att det gott och väl räckte till. Det var till och med så att man kunde placera tre i stället för två kajaker i varje fack. Nu ska vi bara vänta tills det blir uppfyllt innan vi kan utvärdera hur det går att plocka in och ut dessa. Skönt var det i alla fall att få  dom av gräsmattan och likaså ha dom inom lås och bom i de perioder vi är borta. Att det sedan tar tre minuter att bära ner kajaken till sjön och ytterligare en kvart tills man är ute på sjön gör inte saken sämre.


Två kajaker än så länge. 12 till är planerade i första omgången

Igår fortsatte vi med altanen på framsidan. Det var dags för räcke och innertak. Det var lite styr innan vi blev nöjda, men vi blev färdiga till kvällen ändå. Nu ska jag bara klura ut hur jag ska gömma slangarna till värmepumpen på ett bra vis. Bilder kommer.

När vi hade lämnat kajakerna passade vi på att fara sticka inom färghandeln för att finna tapeter. Det är inte helt lätt i det utbudet, men vi fann till slut ett par som vi tror kan vara bra. Vi passade också på att titta på golv, men de hade bara väldigt dyra modeller. I stället stoppade vi på Byggmax där vi fann en modell som vi tror kan fuingera ihop med de nya tapeterna. Vi fattar beslut idag.

Vi stoppade också på sporthallen igår. Det var bowlinghallen som serverade potatis, fläsk och löksås till priset 75 kronor. För det kan man äta så mycket man vill och det gjorde vi. Dessa dagar (vi äter bara ute när det är något extra gott) är vi mätta i många, många timmar efteråt och det brukar bara blit något lätt till kvällen. Så även igår.


Toppengoda minitomater inköpa på Willys

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0