Tatt av baddjävulen

Så närmar vi oss slutet på denna långa och härliga semester. Det är bara dryga veckan kvar innan vi sätter av mot Norge och ett par dagars arbete. Dock hinner vi med ytterligare lite njuta innan dess. Sedan förra bloggen, dvs i lördags har vi i stort sett bara varit vid havet och badat och vi har ätit gott på kvällarna. Det har såklart blivit både grillat och en del vin.

Sedan ett par dagar har vi återigen besök och nu av dotter Petra med sambo Christoffer. De i sin tur har sina två katter med sig och det har gått bra tillsammans med våra. Det spottas och fräses en del, men jag tror de har det fint på övervåningen som är deras under vistelsen. Men Doris som en av deras jäntor heter har även varit ute en del på tomten, vilket hon verkar njuta av.


Söndag kväll i väntan på ungdomarna, pizza och en uteöl i kvällssolen

Idag blev det bara en kort dag vid havet eftersom det molnade på efter lunch. Vi var hemma redan strax före klockan tre och nu har alla vilat middag. Det är dags att börja med maten, men först ska jag höra med ungdomarna om de vill gå med ner till de nya båtbryggorna, alternativt det gamla sjukhusbadet som ligger tio minuters promenad bort. Det vore skönt att svalka sig lite innan kvällen är här och man ställer sig i duschen.


Måndag eftermiddag,bad o snorkling bland barn, vattenskidor o båtar

Det är gott och väl över 20 grader varmt i havet och jag gissar att här nere i Gamlebyviken är det ännu varmare. Jag som inte är mycket för att bada hinner bara ligga en liten stund i solen innan det är dags att gå i och svalka sig igen.

Förra året köpte vi ett cyklop med tillhörande snorkel för att ha då vi tränade på eskimåroll. Den tog vi med oss till sjön och så fick Petra och Christoffer pröva, vilket visade sig vara succé. Ungdomarna har legat i vattnet i evigheter åt gången. De snorklar efter fisk, dyker, står på händer och hittar på allt möjligt märkligt. Så igår fick vi ta vägen förbi sportaffären för att köpa ett till. Petra ville ha ett eget och därmed kan bägge två vara ute och snorkla samtidigt. Det har för dagen inneburit att vi just bara sett ryggarna på båda två, men såklart, Sivan och jag får också vår beskärda del....

Två ungdomar som blivit blötdjur på nytt, här tisdag eftermiddag

Kommentarer
Postat av: Ninni

Nu kanske de inte är ungsomar längre,mer unga vuxna. Men det är lika kul att se dem "leka" i vattnet. Jag fick ju nöjet att följa med dem till badet i Trosa häromdagen, det är kul att se Petra i vattnet, det påminner om när hon var liten och ni glötte....

2010-07-20 @ 23:11:47
Postat av: Ninni

Det skulle ju naturligtvis vara ungdomar, inte ungsomar...

2010-07-20 @ 23:13:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0