Grillpremiär 2010

Idag har vi så i strålande solsken skottat undan den sista snön från taken. Det var altantaket som gjordes för gång nummer tre och som det låter nu så är det inte planerat med mer snö. I alla fall inte i några större mängder.

Vi har fortarande rejält kallt och i morse var det minus 11 grader. Men ett par timmar senare var det noll och ytterligare lite senare var det riktigt varmt ute i solen. Så när taket var färdigt passade jag på att gräva en gång på baksidan av vår stora snöhög. Här gjordes ett par hyggliga sittplatser i direkt söderläge.

Här satt vi i ett par timmar och njöt i värmen. När klockan blev tolv startades grillen och ett par grillkorvar lades på. Så blev det lunch i snöhögen och nu i kväll visade det sig att anisktet har fått fin färg. Jag hoppas solen skiner et par dagar till eftersom det blir så varmt och gott. Dessutom kryper snön ihop lite grann.


På solsidan av trädgården


Desmo, susekoppen ska såklart vara med och utforska


Så blev det till slut lunch. Grillpremiär med korv och bröd

Kommentarer
Postat av: P3

Vad härligt! vi har också haft solsken och igår blev det en prommis i jakt på den snabbaste vägen till skolan. idag blir det förmodligen ikea och sen ska vi leta efter en icabutik som ska ha bra vegoutbud. kramrkram

2010-02-25 @ 08:59:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0