Blåtimmen

Här hemma sker det inte så mycket för stunden. Det är fortsatt snöstorm varannan dag och idag var det nog en av de värre denna vinter. Sivan var för dagen min chaufför till sjukhuset. Jag var för kontroll hos ögonläkeren och vis av misstaget sedan förra gången bad jag henne köra.

Det var då jag fick dubbel dos pupillvidgande och inte klarade uteljuset på många många timmar. Denna gång var det bara enkel dos och då var det över på ett par timmar. Hur som helst så ser jag fortfarande illa och ska opereras om dryga veckan. Det ska bli spännande.


Märkligt blå och vacker kvällshimmel genom sovrumsfönstret

Igår var vi en tur på stan. Vi gick både dit och hem och väl hemma bestämde vi oss för att prova en lång backe vi har ner mot sjön. Nu ligger nämligen isen så tjock att det inte gör något om man inte kan stoppa. Det var såklart snowboard vi skulle åka. Det visade sig vara svårare än väntat. För väl framme visade det sig att det var nästan metern snö på ängen där vi skulle åka. Våra snowboards sjönk ner gott och väl 30 cm och då var det kört. Vi kom ett par meter och sedan var det stopp.

Nu snöade det så pass mycket att det lika gärna kunde vara. Vi tog oss i stället hem för att fika och titta på film. Därefter blev det mat och som vanligt OS-kväll.

Lika märkligt och vackert ljus klockan 19 i kväll, bara lite ljusare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0