Underskattat i trädgårdslandet
Här om dagen åt vi bakad potatis. Vi passade också på att grilla lite kött och starka, goda chorizos och en massa grönsaker. Vi funderade en bra stund på vad vi skulle ha till potatisarna och var egentligen inte speciellt sugna på någon av de färdigköpa rörorna. Inte heller de färdiga aromsmörsorterna var något som lockade. Föresten har jag bestämt mig för att sluta köpa färdigvaror med vitlökssmak då jag tycker att de i flertalet fall smakar lite gammalt, lite surt (ger föresten en väldigt äcklig smak i munnen efteråt jämfört med färsk vitlök).
Vi kom hur som helst på att vi ville ha gräslök. Vi har en rejäl knöl i landet och nu är den extra fin i början på våren. Sagt och gjort, vi köpte gräddfil och finhackade massor av gräslök. Sedan åt vi. Fytte katta va gott det var!
Nu väntar i bara på färskpotatisen och sedan ska vi äta massor av gräslök, givetvis med gräddfil till.
Vi kom hur som helst på att vi ville ha gräslök. Vi har en rejäl knöl i landet och nu är den extra fin i början på våren. Sagt och gjort, vi köpte gräddfil och finhackade massor av gräslök. Sedan åt vi. Fytte katta va gott det var!
Nu väntar i bara på färskpotatisen och sedan ska vi äta massor av gräslök, givetvis med gräddfil till.
Kommentarer
Trackback