Lunch på stan

Idag var det riktigt trist väder. Det var grått och surt och temperaturen gick aldrig upp över tio grader. Det innebar att det inte var läga att fortsätta ute i trädgården och jag hade inte heller lust att såga och snickra på den nya uteplatsen (den är i stort sett bara på tänkestadiet ännu).

Trots detta rann förmiddagen iväg innan vi bestämde oss för att åka på stan och äta lunch. Ute eller inne? Vädret gjorde valet lätt då man nästan hade behövt vinterjacka för att stå emot östersjövindarna som vände rätt in i centrum. Vi beslutade oss för att äta på stadens ena thairestauranger. Det är samma som vi alltid går till och här får man lunchbuffé för 80 kr. Ät så mycket du vill och det brukar vi göra. Nu hade de gjort om till det bättre och både husmanskosten och thaimaten var på buffébordet. Toppengott med båda delarna.

Därefter for vi upp till Ica som hade matmässa. Dom kallade det så, men var egentligen bara ett stort antal olika tillverkare som ville ha oss att provsmaka (egentligen köpa) just deras produkt. Det var inget som lockade egentligen utan det var typ Pågens bröd, Skönero korv, Findus räkor osv. Ganska ointressant. Däremot tyckte nog många kunder det var spännande. För trots att det bara varit igång en halvtimme när vi kom var det överjävligt mycket folk.

Man säger att småläningar är snåla och här stämde det nog. För folk slafsar urskiljningslöst i sig och vissa tar både en, två och tre omgångar utan att skämmas för sig. Man kan ju faktiskt spara in en hel måltid på det viset.

Jag fann en fin present åt Sivan på stan (hon gillar orange och grönt)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0