Behöver du en ny (begagnad) bil?

I så fall kan du lika gärna köpa en fräsch SAAB 9-3 av oss. Bilen köpte vi i november och är nöjda så här långt. Men här om dagen var vi på SAAB i ett ärende och fann en nyare och i en annan färg. Såklart blev vi lite sugna på att byta.

Eftersom vår bil blev betald på en gång så ser vi möjligheten att kunna byta upp oss ett antal år i modell. När vi dessutom hade vårstädat den och lackrengjort, vaxat och lackförseglat insåg vi att den var så fin att den borde säljas.



Sagt och gjort. Igår fattades beslutet och vi for ner till hamnen för att ta ett par bilder. För dig som inte vet det så verkar det som om de flesta som ska sälja sin bil tar fotona just nere på Reginelundspiren. Till och med ett av stadens bilföretag gör det.



Vi ska snart åka och jobba och behöver den då, men anonnsen går troligen ut om dryga veckan. Går det så går det och blir det inget av gör inte det heller något för då har vi fortfarande två fina bilar.


Kommentarer
Postat av: Skruvat.se Bildelar

Bilen ser fin ut, lägg ut den på Blocket så säljer du den direkt!



Om du behöver serva den innan, dvs byta filter, tändstift, bromsskivor, bromsbelägg eller något annat så hittar du delarna på www.skruvat.se 30% billigare!

2010-04-12 @ 19:29:23
URL: http://www.skruvat.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0