Örnsafari, cykelturer och slappa i trädgården

Som jag tidigare skrev så har vädret fortsatt varit hyggligt. Det har kommit en skur lite då och då och man måste ha regnjackan med nör man far ut, för skuren kommer fort. Men i det stora hela är det sol, varmt och uppehåll.


Minoe som alltid väljer konstiga ställen att slappa på

Eftersom min vad fortfarande är blå, svullen och ond har vi valt att cykla en del. Det har varit blomjakt på stan och det har givit en god del spännande blomfrön och ett par sticklingar som ska rotas och planteras innan kylan kommer.


Igår fann jag en humla som var helt bedövad av dahlians nektar

Det har också varit insamling av frön här hemma för att utöka blomsterlanden till nästa år. Vi har en idé om att ta bort halva altanen på baksidan för att flytta över den till framsidan. På baksidan tänkte vi i stället sätta stenplattor och göra lite trädgård- blomsterlandland. Allt är bara en kostnadsfråga.


Havsörn seglar över piperskärr

I samband med att vi var och köpte blommor i lördags fick vi syn på en havsörn som låg och cirklade över trädgården där vi parkerat. Länge stod vi och tittade medan den flög, gled över oss. Sivan tog ett par bilder, men här behöver man en bättre kamera.

Solen skiner nu på altanen. Det är dags att servera Sivan morgonkaffet på sängen och sedan gå ut och sätta sig. Det blir varmtäven idag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0