Golf, matlagning och ännu mera regn

Så har snart två veckor gått och det är dags att åka och jobba. Helgen har därför bestått av matlagning och denna gång står det nötgryta med tomat, lök och paprika på menyn. Det blir också lasagne, fläskpannkaka och Biff Stroganoff. Därtill brukar vi köpa kyckling en dag och så äter vi norsk pizza ute vid något tillfälle. Då är maten klar för en vecka.

Denna vecka har vi  nog varit på golfbanan varje dag, förutom i går då vi var på stan och handlade. Det har fortsatt regna och det är nu så vattensjukt ute att dagens runda avslutades efter 4:de hålet för min del. Bollen lyfte aldrig riktigt och när man gick så skvätte vattnet runt benen. En riktig novembermånad med andra ord.

På bilfronten inget nytt. I förrgår försvann tre intressanta bilar på bara ett kort ögonblick och nu står det lite stilla. Det finns ett par halvintressanta objekt, men det är inget som intresserar så att vi bestämt oss för att åka och titta. Vi får se vad som händer i morgon.

Denna gång åker vi tisdag under dagen. Sivan börjar jobba på onsdag men då har vi gott om tid att värma opp, packa ur och kan sova gott på natten. Mindre stress och det är säkert skönt att åka på dagtid när det är  ljust. Vi måste bara komma ihåg att det är full vinter i Norge och att vi därför måste skifta till dubbdäcken i morgon.




Kommentarer
Postat av: Pappis!!!!!!!!!!!!!!!

Lyck till Å ha det,i detta skitväder kan man jobba eller gå i ide.Kör försiktigt Å hällsa.

2009-11-16 @ 09:41:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0