Så kallt, så kallt

Då är vi återigen i Norge och jobbar och som jag skrev tidigare så är det perfekt att åka just då det fina vädret tillfälligt försvann, Här är det grått och kallt. Både ute och inne. Det var lite sol i morse när jag vaknade och det glittrade i fjorden som vi bor 100 meter ifrån.

Det låter som riktig idyll, men jag ska kanske lägga ut ett foto så du kära läsare får se hur vi bor. Det kostar lika mcket att bo här som det gör att hyra en fin stuga i Sverige. Det dessutom under högsäsong. Då har man toalett, vatten och fina möjligheter att laga med. Det har inte vi.

I tillägg så går det inte att få varmt här.  Nu, efter 5 timmar så börjar det bli drägligt. Det står ett gammalt el-element mitt på golvet och glöder. Tyvärr ger det bara värme mitt på golvet dessutom.

Inatt drömde jag en återkommande dröm. Det var att det läckte in vatten från fjorden och att det var därför det var så kallt och fuktigt. Först när Sivan stod upp och jag fick dubbla täcken blev det  okej varmt och jag fick sova en hel timme i sträck.

Idag har det varit utbildningsdag och sedan har jag varit ledig. Det innebär att jag har suttit här (legat i perioder) och tittat på film. Jag är uppe i tre stycken nu (ingen som kan rekommenderas) och hinner nog en till innan min kära levnadskamrat kommer hem.


Så här tror jag det ser ut utanför fönstret

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0