Visfestivalen, Västervik, fredag

Så kom äntligen finvädret och vi skulle bege oss ner till Stegeholm och visfestivalen. Kvällens artister var inte
på långa vägar lika kända som igår. De som medverkade var bl a Pernilla Andersson, Marie Bergman, Stefan Demert och Jejja Sundström, Emil Jensen och Björn Kjellman med flera.

Eftersom vi hade en flaska vin med oss ner så tog vi cyklarna ner till Fiskaretorget och gick därifrån. Som  en liten parentes kan nämnas att det är lite kul (möjligen sorgligt) att se hur folk med cyklar kan komma på den befengda tanken att det går att cykla på cykelbanan då det knappt går att ta sig fram gåendes.Dom plingar ochy plingar, men eftersom det inte finns någonstans att flytta sig så blir dom bara väldigt irriterade.

Det dåliga vädret??? gjorde kanske att det var betydligt mindre folk ute och gick än förra året. Nu sken solen, men det var ändå inte riktigt varmt. Vi satte oss utanför slottet och lyssnade på Demert- Sundström och därefter Pernilla Sundström medan vi åt vår medhavda matsäck (se tidigare inlägg). Det var gott, men vinet kom inte till sin rätt då det blev lite väl kallt. Vi satt och lyssnade fram till klockan halv tio. Då gick solen ner och det blev på bara ett par minuter ännu kallare.

Sivan bjöds på öl i öltältet, men avböjde och ville att vi for, Så väl hemma blev det kaffe och film med Clint Eastwood.



Västerviks nya flotta gråsuggor


Potatissallade, grekisk sallad, helstekt fläskfilé och rödvin. Gott, gott!


Som mest hade ett femtontal båtar parkerat utanför, däribland
kustbevakningen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0