Kissnödig? Varsågod, fem kronor tack!

I går lämnade vi Västervik och satte kurs mot storstaden. Det var Norrköping som var målet för vår resa då jag sedan tidigare visste att dom har ett stort köpcenter mitt i stan. Det var kläder och skor vi var ute efter och trodde oss kunna finna det vi sökte där.

Sagt och gjort. Dagen bjöd på finväder och vi gick runt och tittade i dom olika butikerna. Timmarna gick och till slut började naturlagarna göra sig påminda hos både Sivan och mig. Det blev en hel del letande innan vi tillslut fann en toalett. Det var den enda vi fann på alla de 6 stora gallerierna och på äkta svenska manér skulle vi lätta på börsen här. Tänk att i ett så stort komplex som rymmer så mycket lyx och flärd inte kan ha ordentligt med toaletter. Att den enda som vi fann låg uppe i andraetaget är väl lika illa det.

Men det allra värsta är väl att man slåss med näbbar och klor om att få oss som mat och kaffegäster, men när det sedan ska ut då är vi inte längre intressanta. Nej snarare tvärt om och vi ska avkrävas på ytterligare pengar för det vi stoppat i oss i centrat.

Norrköping slår nog rekordet så här långt. Till och med McDonalds hade myntautomat på dörren.


Irriterande myntbox till toalett

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0