Hemma igen

Så var helgens cruise till Åland över. Hemma i Västervik, lite trötta, sega men mätta och belåtna.
Vår tur gick med Hallens buss och eftersom vi var först ut att beställa så fick vi plats i buss ett av åtta (vi var fyrahundra glada Västerviksbor). Den bussen var bara dryga veckan gammal så vi åkte verkligen komfortabelt de dryga 30 mlen upp till Stockholm.

Efter ett kort stopp för mat och bensträckare i Stavsjö var vi mätta och på gång igen. Dryga timmen senare var vi i Stockholm och framme vid Birka Paradise som var "vår" båt denna gång.

Snittåldern var som  vi väntat hög, väldigt hög och för ovanlighetens skull var det väldigt många kostymer med innehåll med. Jag har aldrig åkt med denna båt, men det visade sig att den var väldigt fin. Hytterna var ljusa och med stora fönster och båten för övrigt var också väldigt fräsch. Det enda var att matutbudet kanske var lite enahanda och att middagsbuffén (även frukosten så det var nog en dålig planlösning) var otroligt dåligt organiserad trång och rörig.

Mätta blev vi dock och vin fick vi. Detta toppades med intensiv dans framåt småtimmarna. Det var så att Sivan blev förvånad, men helt inne på att det var något vi skulle fortsätta med. Natten var stilla då vi sov i Mariehamn och vi kunde (efter att jag fått dra en del i henne) gå upp och äta frukost vid halv nio. Därefter var det godnatt för Sivan som sov ett par timmar (säkert under inverkan av sin åksjuketablett).  Sen avslutade vi vår resa med tafree, mer dans och sen mat.

En trevlig tur till ett fantastiskt pris. Gott arrangerat av Hallens buss.

Vi säger tack och återkommer säkert för ny tur vid annat tillfälle.

HerrE och Sivan



HerrE bjuder på vin innan maten


Det vanns en del pengar, vilka såklart raskt spelades bort

Kommentarer
Postat av: Fru G.

Det låter trevligt! Vad det inte storstorm på de stora haven? Gungigt & eländigt? Eller dansade ni i takt med vågorna så att ni inte märkte det?

2009-01-13 @ 12:26:36
Postat av: HerrE

Ha ha ha... Varför tror du Sivan var så trött? Åksjuketabletterna såklart! Jo lite storm var det, mellan 15-29 sekundmeter, men vi gungade i takt till musiken som du gissat :-)

2009-01-13 @ 12:38:25
URL: http://nicopia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0