Gråväder över Västervik

Det trista grå har på något sätt kopplat greppet över kommunen. Det är tre, fyra, fem grader varmt och det kommer ner något som varken är regn eller snö. Idag valde jag att sticka ut med "grabbarna" på sjön utan Sivan eftersom hon skulle åka och jobba.

Turen började på Vrången vid Överrum och så gjorde vi tre sjöar efter varandra med en kort promenad mellan dessa. Det var hård och fin is med något lite vatten på. Vid övergången till St Vrången lyckades en av våra deltagare nästan snubbla i vattnet från en  brygga, men klarade sig genom att i stället tappa sin skridsko som på ett förargligt sätt sakta sjönk mot botten. Efter en halvtimmes fiskande fick vi ge upp och han med skridskon fick snällt vänta på oss medan vi tog rundturen kring sjöarna.

Trist, men så blir det när man har åkt långt. Dessutom, tänk så mycket värre det kunde ha varit. Nu var det ju ändock bara en skridsko för någon tusenlapp.


Liten bro vid Brotorp utefter Tjustleden

Kommentarer
Postat av: Christoffer Olsson

Tur i oturen. Vi har precis gått i Främjandet och har verkligen tänkt vi ska följa med på en tur men har varit lite upptagna hittills.

2009-01-26 @ 19:59:05
URL: http://flyttatillvastervik.se
Postat av: Anonym

Inga problem. Om bara vädret håller sig och isarna med det så är det nya turer till helgen. Jag återkommer med mer info!

2009-01-26 @ 21:01:46
Postat av: Sivan

Må bare teste en herlig liten liten laptop. Jorunn har fått en acer one av Morten. Den er så søøøøøt.

Nå skal vi spise og legge oss . <Skal opp tidlig i morgen. God natt og sov godt. Hilser fra det Søbergske hjem.

2009-01-26 @ 21:57:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0