En dag i storstaden

Sedan en tid tillbaka har vi bestämt att vi ska åka och handla någonstans. Från Västervik åker man oftast till Linköping eller någon gång til Kalmar. Sällan till Norrköping vilket vi nu valde att göra. Det är bara milen längre och bra väg så det går på ett ut.


Spårvagn 3 till klockaretorpet

För den som inte varit inne i Dominogallerian kan jag bara kort berätta att den består av 5 eller 6 stora huskomplex som man går igenom. Ibland i två etage. Här finns det mesta av små kläd- och skobutiker. De vanligaste såsom Bikbok, Indiska, Hennes, Triumph, Flash osv.


Glitter och glitter, här vid Eurosko

Det var fortfarande en del extrapriser, även om mycket  var urplockat. Likaså var det en del av butikerna som hade valt att hänga fram sådant som inte gått att sälja under året, vilket såg både billigt och oattraktivt ut. De butikerna var genomgående också de som hade minst att titta på.

Vi hann halvvägs innan hungern slog till. Istanbul grill och kebab frestade oss med pommes och revbensspjäll, eller som i Sivans fall, kycklinghalva. God grillad mat, fastfood till bra priser och väl tilltagna portioner, men förvånande nog inget grönt till.
Efter den laddningen av energi orkade vi ta oss an den sista delen av centrat och fann ytterligare något att fylla påsar med.


Istanbul grill & Kebab sålde gott grillat

När klockan sedan blev sen eftermiddag var vi trötta. Vi hade en halvtimme kvar på parkeringstiden och den använde vi på Lindahls kafé. Kaffe, te och nybakad semla. Dom frågade om vi ville ha en liten eller stor och turligt nog sade vi liten. Den såg ut precis som vanligt och jag undrar i mitt stilla sinne hur stor den stora var.


Årets första semla, toppengott



Kommentarer
Postat av: systeryster

Mums med semla! Ida och jag premiärmumsade i onsdags :)

2009-01-15 @ 23:42:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0