Höst och regnväder

Det är inte utan att det känns lite märkligt. Att på tisdagen åka hemifrån där allt är grönt, där blommorna blommar och där dagstemperaturen är en bra bit över 20 grader. Att därifrån komma till ett grått och kallt Norge där man måste köra med värme på i husvagnen för att inte bli stelfrusen.

Det regnar idag. Eller idag också om man ska tro norrmännen. Det har nämligen regnat i stort sett varje dag de senaste fem veckorna. På himlen är det från ljust grått och uppehåll till mörkt med hällande ösregn.

I morse när vi vaknade (vi har sovmorgon var dag och sover otroligt gott i våra flotta sängar) sken nästan solen, men när vi hade ätit frukost och plockat undan var det återigen grått. Vi hann i alla fall en kort promenad runt campingen. Den är välstädad och i ordning, men bland vagnarna råder det tydligen total anarki. Vissa har trädäck som är mer än tre gånger så stora som husvagnen (då är vagnen ofta jättestor). Dom har vagn, förtält, ett extratält och trädäck för att sitta under bar himmel på. Några har till och med byggt uthus i tillägg. Själva var vi sist in och får nog vara nöjda om vi får upp både förtält ochplats till att parkera bilen på grund  av grannarnas rosenrabatter och stenpartier. Det ska bli kul att se vad det blir av detta och det finns säkert anledning att återkomma i ärendet.

Desmo och jag tar det annars rätt å lugnt.. Han äter, slappar och sover och själv läser jag, spelar pc-spel och tittar på film. Såklart äter jag god mat också. Sivan jobbar tre kvällar i rad och det är lite trist, men ändå bättre än att ha henne borta hela dagarna.


Desmo förmiddagssover efter att ha legat o kikat på fåglarna


Efter det tog hela familjen en långpromenad runt campingen


På eftermiddagen kom regnet och då sovs det igen

Kommentarer
Postat av: Anonym

var är den andra kissen?

2009-08-29 @ 10:29:49
Postat av: HerrE själv

Minoe är på kattpensionat. Ett pensionat som vi använt till Desmo flera gånger. Det är litet och mysigt och ligger på landet där katterna får gott om uppmärksamhet.



Eftersom hon inte helt fungerar med Desmo ännu så valde vi att sätta henne där denna gång och så hoppas vi hon kommer bättre överens med Desmo nästa gång.

2009-08-29 @ 13:03:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0