Fortsatt värme

Igår var det toppenvarmt hemma. Det var så varmt att det inte gick att vara ute i trädgården utan att svetten pärlade, eller till och med rann i pannan. Vi bestämde därför att ta oss ut med kajakerna och lägga oss på en öde ö. Sagt och gjort. Vi åkte ut till Sandvik på Gränsö för att lägga i, men där var så mycket folk att vi knappt kom ner på stranden. Efter lite trixande var vi så i och begav oss iväg.

Vi paddlade inte så långt utan tog egentligen den första bästa ön som dök upp och som såg ledig ut. Det var en av Namnlösa holmarna med utsikt över Spårö b åk och kanalen. Det innebar massor av båttrafik att titta på.

Vi låg ett par timmar innan vi begav oss hemmåt. Det var nämlige kvällspaddling på schemat också. Så efter ompackning bar det iväg igen. Denna gång mot Horns udde där vi var åtta stycken som träffades. Efter en del strul kom vi så iväg och fick kanske årets vackraste tur i värme och solsken. Det var nästan ingen vind så vi passade på att gå utomskär tillbaka.

Efter ett kort fikastopp så tog vi den sista timmens paddling, mot solen. Långa dyningar kom in från sidan och det var otroligt vackert. Allt medan solen gick ner, nästan precis där vi skulle in i land. Hornslandet!


Namnlösa holmarna hette dessa två små öar


här hade vi fin utsikt åt alla håll, här Spårö båk och kanalen


Sivan dricker päronsaft


Nu går vi utomskärs


Lättöl, kafffe och hamburger/äggsmörgås


Den vackraste kajaken av alla kanske, VKV


Hemfärd mot solnedgången


Olja på vattnet? Nej, men det såg ut så


Jag ligger lite före kamraterna


Solen har gått ner och månen höjer sig strax öster om Händelöp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0