Västerviks simhall

Igår blev det till sut simhallen. Vi stuvade runt här hemma med lite allt möjligt och när vi hade ätit var klockan så mycket att det var dags att åka. Väl där var det gott om folk, men Sivan och jag fick varsin bana och simmade iväg. Hon som är en van simmare gjorde 1000 m och jag som tycker det är trist gjorde hälften.

Vi tränade på att dyka och Sivan fick till det efter ett par försök som var riktigt dåliga. De sista två var utseendemässigt helt perfekta, undantaget att ett gick lite djupt och hon satte näsan i botten :-)


Kafé time out i Västerviks Sporthall med veckans dagens

Efter badet bjussade jag på fika på sporthallens kaffeteria. Billigt som tusan och medan vi drack upp det så tittade vi på lite folk som bowlade. Det såg kul ut och vi bestämde att vi snart ska ta oss en omgång. Vi har spelat förut, men då i samband med att vi varit på besök i Sverige.


Gamla sjukhuset Gertrudsvik i Västervik

Kvällen vår blev god mat och vin (tacos). Vi gick återigen en promenad eftersom vi försöker kika på dessa ljusanordningar. Vi har nu två kvällar försökt ta kort på dom, men det är otroligt svårt eftersom det vita ljuset är så starkt och de röda och blå så svaga. Jag tror Sivan lägger upp bilder på något objekt.

Nu tar vi fötterna och går ner på stan för att fika på ett eller annat ställe. Sivan har lovat bjuda. Det snöar idag. När vi vaknade hällde det formligen ner, men nu, efter ett antal timmar har det lugnat sig något. Det har varit såpass att man manar till försiktighet för dom som tar ut bilen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0