Nytt År, nya möjligheter, eller?

Jag läser sällan okända människors bloggar. Jag tittar sällan på dom överhuvudtaget. Det har i huvudsak på en orsak. De är ointressanta. När man går in på en bloggportal finner man direkt att det i huvudsak är unga tjejer som bloggar. Dom tycks alla bara ha två saker i huvudet. Det första är att kopiera en blond, känd storstadsbrud som tycks ha som mål att bli milionär innan hon blir 20 år. DET är okej, men att hon används som kunskapskälla i våra tabloider, DET är inte okej.

Stickspår, men vi återgår. Det andra med dessa tjejbloggar är mode. Man knycker fräckt bilder från våra modetidningar och troligen även reportagen och recensionerna utan att skamma sig. Sen framlägger man det som om man är världens storsta stilikon. Det saknar själ, substans och egen tanke. Men trots detta kan dessa unga damer lägga ut både 10 och 12 inlägg var dag. För vi ska komma ihåg att det dessutom finns listor man kan hamna på om man lägger tillräckligt många inlägg per dygn.

Hur som helst så har jag idag slumpat runt lite i väntan på att Sivan ska komma hem. Då finner jag ett återkommande tema på dessa tjejbloggar. Det är nyår. Temat är fest, kläder, smink och parfym. Men det handlar också om drömmar.

Drömmen om att bli känd, att bli någon och att förändra sig. Det återkommer gång på gång att nu, nu finns möjligheten att förändra. Du kan plötsligt förändra din vikt, ditt kärleksliv, din arbetssituation, skolan och betygen. Förnya din garderob och byt ut din pertner. Är du inte nöjd med ditt liv ska du förändra det nu, eller rättare sagt från nyår.

Om du kära läsare tillhör denna stackars skara individer som inte är nöjd med ett eller annat. Då ska jag berätta en sak för dig. Det är ingen hemlighet alls.

Du kan precis när du vill börja förändra nästan vad du vill. Oavsett vilken tid på året det är. Det är inte alls nödvändigt att sitta och vänta på nyårsafton.


Lycka till!


Kommentarer
Postat av: Pappis!!!!!!!!!!!!!!!!!

Första delen av innlägget var bra,men slutet var som sagt av en gammal frikyrkopastor.



G O T T N Y T T Å R !!!!!!!!!!! på er å ha dä.

2008-12-28 @ 19:27:52
Postat av: HerrEriksson

Hahahaha... DET var kul! Gott Nytt År till Er själva!

2008-12-28 @ 20:49:02
URL: http://nicopia.blogg.se/
Postat av: anna

ja visst låter det lite pretto men det är ju faktiskt sant...man behööööver ju inte leva ett liv som man är så missnöjd med men då får man ju faktiskt bjuda till och göra något åt saken själv. sen är det ju inte alltid så att när "om bara..." slår in kanske det inte var så himla bra som det lät innan...;)

2008-12-28 @ 22:10:28
URL: http://annatanker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0