BIG BANG

Så har vi återigen kommit dit: Big bang står för dörren och vad som skiljer denna gång från de tidigare är att de inte är en religiös sekt som står för varningen. Nej denna gång är det ett gäng forskare. I tillägg är det ett annat gäng forskare som ska se till att återskapa det man kallar Big bang. För dig som inte läst om detta kan jag bara kort berätta att forskare i Schweiz har låtit bygga en maskin, The Large Hadron Collider. Den tog 14 år att bygga och ska enligt planen användas idag för att slå samman protoner och på så sätt skapa ett litet big bang. Detta för att återskapa tiden då jorden blev det den är idag.

Kritikerna menar att de svarta hål som skapas kommer vara helt okontrollerbara och att de i stället kommer slippa ut och helt okontrollerat sluka allt de kommer över. Man menar då att de till slut kommer vara så stora att de kommer sluka hela jorden.

Nonsens menar forskarna som är med i projektet. Eller som James Gillies, PR-ansvarig för projektet säger enligt Expressen; -Det som gör mig arg är att människor tror på det där struntpratet. Vi gör det här för att gynna mänskligheten, inte för att förgöra den.

Sade vargen! Tänk, såklart att vi litar på forskare som säger så. Det lärde vi oss när dom konstruerade atombomben.

God morgon kära läsare


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0