Söndag i Västervik

Så vad gör man på en söndag då regnet öser ner och det inte är uppehåll på hela dagen? Vi valde att fortsätta inne i huset. Medan Sivan målade så spacklade jag. Hallen blev till slut färdig och Sivan fortsatte trappen upp på övervåningen. Där tog det till slut på grund av allt spackel som lagts ut.



Rummet vi rev väggarna på kommer kräva en god del spackel och slipning innan det blir färdigt. Det måste ha sin torktid på ett antal timmar vilket gör att det i stort sett bara blir lite gjort varje dag. Så medan Sivan gjorde sitt färdigt fortsate jag med mitt. Det var kopparkastruller och pannor som var nästan helt svarta. Efter en riktig omgång med putsmedel och trasa var dom återigen i skick att ha ståendes framme. Det ska bara bestämmas var.



Efter det var det motering av lampor och lister, samt allt annat som skulle tillbka in i hallen. Därefter städades det för gång 12 samtidigt som vi fixade mat. Herdepaj som är otroligt lätt och gott om man gör lite styrka på köttfärssåsen. Receptet på den kan du hitta här.



Idag ska vi spika sladdar och därefter är det nog färdigt i hallen. Då börjar nästa rum ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0