Hemma


Morgonsol över Hønefoss

Så härligt! Igår blev det en lång tur innan vi var hemma. Vi åkte klockan 9 och allt flöt på bra. Lagom med trafik och torra fina vägar. Vi stoppade i Borås och åt en hemburgare innan vi for vidare. Sen svängde vi av i Bottnaryd för att kika på ettt par intressanta husbilar. Vi tog inte kontakt med säljaren utan kIkade bara på om modellen var intressant och det var den. Nu återstår att bestämma sig om sorlek.

Vi var inte hemma förrän klockan var 18. Det var härligt att bli mött i dörren av dotter och pojkvän. Vi packade upp lite grann och började direkt med kvällsmaten efter det. Det blev pastasallad med spenat och pinjenötter med Serranoskinka vid sidan om, då dottern är vegetarian. Till det fick alla ett glas vin. HerrE var trött och sliten efter att inte ha sovit på över ett dygn och tackade för sig klockan 21.

Jag somnande ovaggad och sov till halv fyra då jag vaknade, jättepigg. Efter lång väntan lyckades jag somna om och så sov jag till halv åtta. Dygnet är nu tillbakavänt och jag ser fram emot en långledighet fylld av spännande aktiviteter.

Nu håller alla på med sitt. Dottern har tagit på sig sportskläder och givit siv ut för en powerwalk, svärsonen kikar säkert på film och Sivan har återigen krabbat sig in till sängen för att läsa sjukskötersketidningen. Vi vuxna har hunnnit äta frukost och gått igenom posten med alla räkningar. Det var ingen överaskning som tur var.


Sivan går igenom sin pst

Dagen idag ägnas åt mat och att gå på staden. Utlandssystern ska gifta sig och vi ska då pynta oss med fina kläder. Så nu ska vi på stan....

Vi hörs...

Kommentarer
Postat av: anna

hej hopp!

skönt för er att vara hemma igen!

här kommer en liten utmaning att fundera över i höst/vintermörkret...finns i min andra blogg http://annashoffar.spaces.live.com

kram på er!

2008-11-18 @ 10:50:02
URL: http://annatanker.blogg.se/
Postat av: Siv dä

Välkomna till Sverige!!Hoppas att Ni får en skön tid. Roligt att Petra och Kristoffer är kvar.

Goa kramar till Er alla!!

2008-11-18 @ 11:19:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0