Fremskrittspartiet och Siv Jensen håller landsmöte

Jag kan bara beklaga att världens rikaste land inte anser sig ha råd att driva en humanistisk flyktingpolitik. I alla fall inte om man röstar på Siv Jensen och Fremskrittspartiet. I helgen har de landsmöte och återigen får deras sanningar komma till uttryck i dagsaviser och tv. Den bygger på att flyktingar är rikingar och som bäst hjälps genom att dom får stanna hemma i eget land. Att mljproblemen inte är människoorsakade utan går över av sig sjlv om v bra tar det med ro.

De hävdar att man ska bli mer folk i kommunal och statlig sjukvård och att ALL administration ska minska. Det ska bli billigare att resa, lägre moms på bilar och billigare bensin. I tillägg ska bomstationer reduceras och vägarnas standard förbättras. Hur ska man då finansiera detta? Jo genom att sänka skatten och avskaffa förmögenhetsskatten för de som tjänar allra mest.

Siv Jensen som övertog efter Karl I Hagen har en obehaglig framtoning genom att vara väldigt aggresiv och raljerande. Hon lägger fram de sanningar hon vill och väljer att förtiga annat. Likaså blir hon ytterst obehaglig när hon blir pressad och hänger sig då åt uttryck som "folk flest". Med det menar hon just det opreciserade antalet människor som finns runt oss. Hon gör sig helt enkelt till folkets taleskvinna genom att säga att "folk flest vill"!

Siv Jensen blev i helgen omvald till partiledare för Fremskrittspartiet för en ny peroiod. Jag kan bara beklaga. Både norsk politik och Norge som land. Siv Jensen och Fremskrittspartiet är pinsamma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0