Så ska det inte låta

Det blev ingen höjdpunkt med så ska det låta igår kväll. Definitivt inte.

Magnus Carlsson var mer nasal än någonsin och gjorde det han förväntades, inte mer. Han log och klappade händerna, dansade sina normala små piruetter och viftade med fingrarna i takt med musiken på ett sätt som vi förväntar oss att homosexuella män gör.

Jenny Berggren var kul att se efter så många år, men verkade lida av både ringrostighet och en god del rädsla för att sticka ut för mycket. Det svajade betänkligt när hon sjöng och hon tycktes ha svårt att bestämma sig om hon skulle
1. sitta och sjunga sig genom låten
2. stå och hålla sig i pianot medan hon sjöng

Det var den första duo jag sett som faktiskt satt och sjöng vinnarbidraget. Hur som helst, hon såg bra ut och hon är tillbaka.

Robert Gustavsson i andra laget gjorde precis som Magnus, det som förväntades av honom. Han tog ut svängarna sådär rumsrent mycket. Veiron i ottan var kul, men var kanske lite väl  lite inrepeterat med den långa monologen. Hans olika röster och imitationer var ok, inte mer. Sen är han en rackare på att kunna alla gamla Elvissånger. Det ska han ha.

Åsa Fång har en flott röst och blixtrade till ett par gånger, men slocknade ganska fort. Peter Setterman var också bara just ok. De små skämten han levererade igår nådde inte upp till vanlig nivå, även om den nivån inte är speciellt hög den heller.

Således inte ett Så ska det låta som kommer leva kvar i våra minnen någon längre stund. Nej, vi sätter vårt hopp till Eurovision song contest i kväll. Final och Sivan är belagd med tittarförbud på tv:n. Den ska jag se svensk tv i.


Heja Sverige!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0