Dagens lokalavis i Norge

Høylytt arbeid



"Plaget naboene med saging på skjærtorsdag.

Publisert 20.03.2008 - 12:01 Oppdatert 20.03.2008 - 12:38

Ved 09-tiden skjærtorsdag hadde noen beboere i Indre Løkkavei i Hønefoss begynt å snekkere på eiendommen sin. De startet opp en sag og gjorde andre ting som bråker en del.
Dermed ringte naboene til politiet, ettersom de mente det var feil dag å utføre slikt arbeid på.

Politiet fikk stanset snekkeringen."

 

Jag har låtit antyda att påsken är landets sttora högtid. Den är inget man skojar medoch redan förra veckan startade påskferien för många här. Det innebär att allt står still! Det är absolut ingen överdrift att påstå att det inte går att få en enda sak uträttad unde rde två veckorna man firar påsk här. Det gäller både myndigheter såväl som småföretag. Alla tar "ferie" och far på hytta, endera här till lands, eller som vi såg i Idre, till Sverige.

Den som inte har egen hytta följer med goda vänner, eller hyr. För i påsken ska man sitta på hytta och kose sig, gå på tur och ha niste bestående av varm choklad, brödskiva med brunost i papper och så kvikklunsj (motsvarigheten till vår gula kexchoklad). Så utifrån detta är det alltså lite förvånande att man ringer polisen när någon tar sig fräckheten att arbeta på en påskhelg. Lika lite förvånande som att polisen verkligenåker ut och stoppar ofoget!


Jag menar... DET ÄR JU PÅSKE!


 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0