Tillbaka

Så var internet igång igen. Det kopplades i och för sig på igår kväll, men då vädret fortfarande varit bra och det finns massor annat att göra så har bloggen prioriterats ner.

Veckan som gått var både varit hektisk och kul. Den första delen blev just inget sova utan bara köra och packa ner för att ett dygn efteråt packa upp igen. Vi gjorde två turer till Sverige på dryga två dygn med tillhörande lastning och urlastning av bilen på samma tid.

Väl i Sverige så fick vi ett dygn i sommarvärme innan Sivan satte sig på bussen för att åter åka till Norge. Det var städning och arbete som gällde i två dagar. Undet tiden hon var där passade jag på att sätta upp möbler och gardiner. Göra i ordning köket efter den ordning jag tycker om och så gick jag lös på träd, buskar ochn rabatter. Det var sommarens första riktiga dagar och toppen att vara ute för att klockan 4 på eftermiddagen förflytta sig in och fortsätta där.

Onsdag kom Sivan tillbaka och då blev det lite nöjen istället för bara arbete. Dagarna har vi tillbringat vid havet. Badat och solat och när eftermiddagen kommit har vi åkte hemåt för att börja jobba. Vi har även hunnit med en dags paddling i Gamlebyviken. Ja, det har varit en härlig vecka.

Nu är det spacklat mest överallt på nedervåningen och det närmsta som sker är tapetsering och målning. Golven får vänta ytterligare en tid. I går skulle vi åka till Kalmar för att handla på IKEA, men det slutade såklart på Öland för en glass och en kopp kaffe i Borgholm. Sivan som aldrig varit där gjorde stora ögon av både det ena och det andra, men det som gjorde mest intryck var nog vallmon vid Ekerum.

På hemvägen så var vi såklart tvugna att äta lite thaimat och ta turen förbi Kalmar slott. Fina bilden och att Kalmar var varmast i landet igår gjorde oss ingenting.

Idag har det varit storm, men en cykeltur hann vi med på eftermiddagen. Det blev en tur i skogen för att avsluta den med en öl och Sivans nybakta bullar på en filt nere vid en havsvik. Ja, vi har fortfarande inte vant oss vid sjön. Nästan varje eftermiddag har vi tagit våra cyklar och åkte ner till hamnen för att ta en kopp kaffe och en mjukglass, dock inte idag då det stormade så. Vi hinner gott göra de en annan kväll.

Har problem med att få upp bilder så de kommer senare

UPDATE









Kommentarer
Postat av: Fru G.

Välkommen tillbaka! Kul att höra att ni har det bra! Kram!

2008-06-10 @ 23:04:23
Postat av: Siv dä

Säger som Sophia - välkommen tillbaka.

Roligt att höra hur Ni har det och att Ni kunnat njuta av den härliga sommar vi fått och ändå hunnit "pyssla" i huset. Lycka till i fortsättningen!

2008-06-10 @ 23:20:50
Postat av: systeryster

Dryga 4 milen från Sandbybadet och ni slog inte en signal. Hm, fy skäms! Här krävs allt bot och bättring!

Förutom det så är det kul att allt går bra för er.

kram

2008-06-12 @ 19:57:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0