Vi röjer garaget på vårsaker

Precis som solen försvann på baksidan kom Sivan hem från byn. Det hade då varit så varmt så jag kunde sitta i bara t-shirt och uppkavlade byxor mot väggen. Nu däremot var det svalt, eller till och med kyligt i skuggan.
Vi bestämde att vi skulle plocka fram blomkrukorna från garaget, men även lite praktiska vårting såsom skottkärra och gräsklipparen. Detta mest för att skapa lite plats i garaget för annat.

Det var lite märkligt att se att rosorna som stod i kruka fortfarande hade gröna blad. Likaså att körsbärsträdet hade gröna skott, trots att det stått i både mörker och kyla sedan hösten.

När detta var gjort satte vi oss i solen en stund igen och det dröjde inte länge innan grannen kom för att prata. Med sig hade hon hunden Rony som gillar både solen och värmen. Det dröjde inte länge innan hela grannfamiljen var med ute och så var skavlet i full gång.


Kommentarer
Postat av: Siv dä

Härligt att "vårbruk" och "vårkänslor kommit igång. Här tar vi det mera lugn. Visserligen sol idag men vi har mest tagit det lugnt. Pappans höft är skraltigare än nånsin. Tur att han ska till ortoped på tisdag.
Gick magbesvären över eller är det en begynnande influensa?

2008-04-05 @ 17:15:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0