På resande fot

Det är kul att sticka ut på tur med bilen.  Även om det bara är en liten Sverigetur, fram och tillbaka till Strömstad. Turen igår gick längs E6 och framme vid Svinesund skulle vi ta den gamla bron då Sivan trodde det kostade en god bit över etthundra kronor att åka över den nya. De två broarna ligger på 300 meters avstånd från varandra så det är ingen merkostnad att ta den gamla. Nu gick docks inte det då dom höll på och reparera bron. Vi gjorde ett regngit Strömstad, vilket för övrigt var ett trist och dyrt samhälle. Vi ska dock ge det en chans till i vackert väder.

Efter uträttat ärende på Skatteverket blev det såklart en liten tur på Apoteket, Systembolaget och en matbutik. Bilen fylldes kort och gott upp med mat och vin som vanligt.

Svinesundsbron var vacker, eller rättare sagt så var utsikten vacker, trots att det regnade och var grått. Här kan jag tänka mig stanna en annan gång. Då i solsken med en picknickkorg och en timmes rast. I Sarpsborg (fint namn, låter lite exotiskt tycker jag) stannade vi på Biltema för lite mindre inköp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0