Och så var bare hela mappen borta

Vi hade varit på stan och kikat lite mer på parkettgolv, kakel och priser och väl hemma skulle jag lägga in de nytagna bilderna i fotomappen på datorn. Jag har börjat ha kameran med var jag än går (nästan) och samlar på bra kort. Både till bloggen, men också för att ha som kom i håg för framtiden.  Nu var alltså hela fotomappen borta.

Här låg bilder från skidturer, skridskodagar, fjällvandringar och kajakupplevelser. Här låg fina bilder på Sivan och på kattskrället och på allt vi gjort och varit på sedan november eller så. Mycket var säkerhetskopierat, men inte allt.

För snart två år sedan gick hårddisken i krasch och då försvann säkert ett par hundra bilder, varav några riktigt fina minnen. Sivan kom nog aldrig över det och jag såg med fasa framför mig hur det hade skett igen.

Så här tom såg mappen ut när jag öppnade den och skulle lägga in mina bilder.

image276

Nu var det ingen fara. Jag visste att i går hade jag två mappar med namn Mina bilder så därför städade jag bort den ena. Nu trodde jag det hade blvit fel, trots at jag var så nogrann. Att jag slängt fel mapp, dvs den som fotona låg i.
Det visade sig att jag fann allt efter en stund letande. Jag (tror jag) hade lagt den i en mapp med annat namn.


Så alla bilder är tillbaka och vi kan andas ut för denna gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0