Med Halloumi på grillen

Så var det dags för årets första grillkväll. Det var nämligen så att vädret lättade lite grann och det var nästan så solen tittade fram. Grannen och vi började kvällen med att göra som andra gamlingar. Vi tod deras hund med och så tog vi en promenad. Väl hemma igen var vi varma och sköna och bestämde att vi skulle grilla och äta ute.

Så vi gick in och ordnade maten, grillen tändes och klyftpotatisen stoppades i ugnen. Jag fann en bit Halloumi som sedan länge legat i kylen och den visade sig vara ätbar (dom har en rackarns lång hållbarhetstid dom där). Fläskfilén lades på grillen och efter en stund var det mat. Då var det inte lika varmt längre, men med fleecefiltar och med grillen framme vid bordet fick vi både i oss maten och kunde i lugn och ro dricka upp vinet. Vi hade gjort den första grillkvällen för året ute!



Efteråt flyttade vi in för att där dela på vinflaska nummer två samtidigt som vi tittade på lite bilder från Finland och stället grannen skulle flytta till. När vi hade gjort det och ätit upp godiset så var vi trötta, tackade för oss och gick hem. Grannfrun och jag som hade jobbat natt och inte sovit så mycket uppskattade säkert sängen lika mycket båda två på sena kvällen.

God morgen på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0