I vår herres hage...

Nej men i vårt vardagsrum har Sivan planterat den stora sommarblomman. Den som man på hösten ska låta vissna ner, skära upp i små bitar och sedan på nytt plantera och ta fram när våren släpper sin första värme genom fönstren.

image290

Utomhus har det så sakta börjat lite grann. Tulpanerna är påväg och trots att det mesta plockades upp i höstas växer det ändå en hel del. Vi räknade kallt med att vi skulle vara i Sverige redan till tidiga våren och få lite planterat. Men nu får det bli till hösten i stället. Sommaren kommer i stället ägnas åt små renoveringsarbeten såsom fönstermålning, tapetsering, golvläggning och takmålning. Om vädret är fint kommer det grävas en del rabatter, flyttas lite buskar och så gräva bort en stor granhäck. Jag ska ta rätt på vad RoundUp kan göra för att ta kål på både häck och rötter. Går inte det så blirdet spade och handkraft.


Sist men inte minst. Vi har ju valt att flytta till Östersjökusten av ett skäl. Vattnet! Vi ska bada, sola och paddla i massor. Kusten runt Västervik, uppåt och neråt lär innehålla 5000 öar och det lär ta lite tid att utforska...

Då tar vi gärna ett sådant här väder. Bilden är tagen i september förra året.

image291

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0