Fotodagbok söndag kväll

Ni kan väl gissa vår besvikelse i går kväll när ni insåg att vi varit ute hela dagen i solen och på fjället utan att ha blivit ett endaste dugg solbrända. Det är ingen överdrift, utan det syntes verkligen inte att vi varit ute. Det berodde på att Sivan köpte en solskyddsfaktor som verkligen gav vad den lovade. Intresserade får fråga efter märke.

Så idag blev det bara en gång med densamma kräm. Det blev bättre och jag ser att jag har varit ute, men så mycket mer än så är det inte, trots att det varit full sol från klarblå himmel hela dagen. Först vid tretiden gav vi upp och packade iordning för att bege oss hemmåt. Vi åkte E16 hem för att variera oss och uppe på fjället mellan Gol och Hemsedal var det så här fint. Det är absolut en bra bit över en meter snö kvar.

image313


På bara två dagar hade det börjar smälta rejält och bäckarna växer sig nu allt större den närmsta veckorna.

image314

image315

Väl nera på låglandet minskade snön ganska mycket. Det sista kortet är taget utefter stora vägen med ett stup som går helt brant ner, kanske 300 meter, kanske mer. Det kittlar rejält i magen att stå här med bara ett litet cemtenblock mellan fötterna och avgrunden

image317.

Nu anser vi definitivt vintern slut för denna säsongen. Slalombacken har stängt och tulpanerna i trädgården har skjutit i höjden. Rosorna har fått ögon och till helgen tas trädgårdsmöblerna fram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0