En bakad potatis med skinka och massor av ost och smör, tack!

Gårdagskvällens parmiddag gick som den skulle. Det var en trevlig kväll med god mat, mycket skravling och en hel del skratt. Det blev kött och potatis som man blir mätt av och som sitter i länge. Det gör säkert också att man kan dricka massor av vin utan att bli speciellt påverkad av det.

Vi tog bara en konjak och det var nog alldeles lagom då vi faktiskt var i form att cykla hem efteråt. Det gick väldigt försiktigt då det fortfarande ligger massor av sand på trottoarerna.

Väl nere i centrum var det fulll fart. Unga pojkar i stora (och snabba) bilar som kör som vettvillingar utan någon som helst hänsyn till gångare eller cyklister. Det känns lite farligt att cykla och man ska verkligen ha ögonen med sig.

På torget stod Potetbaker´n med sin vagn. Dom har inte försäljning av pizza, korv och sådant här på natten utan det är bakad potatis som gäller. Från 60 NOK och uppöver kan du få en stor potatis med en klick smör i och med lite rökt, strimlad skinka som sedan toppas med majs och lite ost. För en tjuga till fyller dom på ytterligare (vilket nästan alla väljer att göra då det i grunden är lite lite).

image238

Väldigt gott att avsluta natten med, men i går natt for vi bara förbi eftersom vi ätit och ätit hela kvällen.

God morgen alla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0