Semester

Den som följer oss på facebook har säkert noterat att vi packat ihop och rest hem till Sverige. Det tog betydligt lägre tid (att packa och städa)än vi räknat med och dessutom blev det cirka tre gånger så mycket saker vi trodde, minst. Det belv massor av saker hemma i svärfars källare och i ett av förråden på Slövika står det ett tiotal säckar, inte fulla, men ändå, med diverse som vi inte fick med oss på grund av vikten.

Jag som varken är speciellt erfaren eller glad i att köra med husvagn hade samman med Siv planerat turen hem. Vi hade bestämt oss för att åka över Årjäng och Örebro för att slippa de allra största vägarna och då farten ändå var lite lägre än på motorvägen.


Klockan 16 kom vi iväg och hela turen flöt perfekt. Ett på natten var vi hemma och då hade allt gått som på räls. Vi packade snabbt ur bil och vagn och soreterade och gick igenom post innan vi sedan tog natt.

Så var det tisdag. Första dagen hemma på nästan 13 månader där vi inte hade telefonpassning av campingen. Superhärligt och speciellt för Siv som har dragit det största lasset där. Vi har haft fullt solsken och sommarvärme på altan. Dessvärre blåste det en kraftig, rejäl nordan som vi på eftermiddagen väl märkte av då vi tog cyklarna för att åka och äta. Vi hade bestämt att det skulle vara gott med en öl utomhus för att fira slutförd säsong och då passade vi på att ta varsin pizza också.


Det blev nästan två timmar på pizzeria Torino där pizzan vag stor, välfyld, god och tjock. Ett par öl var gjorde att vi utan att stressa satt och uppsummerade det gångna året. Det var en härlig eftermiddag. Vi tog därefter cyklarna hem och har sedan dess tittat på mästarnas mästare och försöker fortfarande pressa in en massa saker som kom hem igår.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0