Äntligen

Så lyckades det till slut. Att få den gamla saaben såld alltså. Det har varit många turer med de sedvanliga gökarna som ringt, smsat och mailat. Några seriösa varav en kille från USA. Där i mellan var det en ung man från Alvesta som verkligen var på gång, men som föll i från i sista minut på grund av reseavstånd. Mest synd om honom tänker jag då han knappast fått så bra bil till det priset någon annanstans.

Så hörde en kille av sig och ville komma i kväll och han var rimligt säker på att det skulle bli affär. Men där dö återigen killen från USA upp och nu hade han kommit hem. Vi snackade samman i går kväll och enades om att det skulle bli köp om billen var i det skicket jag sagt.

Så två timmar senare kommer en ung man samman med sin mor. Det syntes nästan direkt att han hade bestämt sig och då det varit ute och provat den sken han som en sol. Klart han skulle köpa. Därmed skrev vi papper, lastade in vinterdäck och skakade hand.

Det var riktigt kul att se en människa som var så glad och verkade så nöjd med ett bilköp. Tänk, vara så ung och få en sådan fin bil, och till det priset sedan!


Kommentarer
Postat av: Siv

Det var väl en "fin" affär....han glad och ni nöjda....

2012-05-25 @ 19:03:07
Postat av: Anonym

Såklart blev inte priset det jag hade tänkt, men med så otroligt många bruktbilar det ligger ute nu får vi nog ändå vara nöjda, speciellt som köparen var så trevlig och käck som Siv säger :)

/H

2012-05-26 @ 08:50:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0