Festivalvecka igen

Återigen är det alltså Visfestivalvecka. Det innebär massor av turister, Karhu run, avstängda gator och på det diverse evenemang runtom i staden. I kväll börjar det en alternativ festival där man spelar och sjunger. Vi hade tänkt vara där men det blev regn så vi valde att stanna hemma och grilla i stället.

Vi var på stan tidigare idag och det är fortfarande härligt att se allt folk som rör sig ute. Fiskartorget är äntligen avstängt så vi slipper oroa oss för att någon ska bli ihjälkörd där. Det finns tält utplacerade hela vägen bort till slottsruinen och glädjande nog är det så här långt mindre yallating och mer mat och hantverk som gäller. Vi får se hur det ser ut i morgon när själva visfestivalen börjar.

Själva tänker vi såklart passa på att njuta semestern och få med oss så mycket som möjligt. För trots varningar för regn är det inte många skurar vi har fått. I stort sett har det varit sol, med lite moln i perioder och kanske ett par skurar per dag. Inte mer än så.

Nu väntar ett varierat program och utbud av artister. För vår del blir det picnick-korg med god mat och rödvin och så slår vi läger ett eller annat ställe och avnjuter musiken på lite håll, samtidigt som vi tittar på stora amerikanska bilar och glada och förväntansfulla människor. Självklart håller vi tummarna för att alla ska få fint väder till detta.Bild från ett tidigare år tills vidare

Kommentarer
Postat av: Pappis!!!!!!!!!!

Härliga tider stundar,,,,,,,,ha det å njut!!!!!!!!!!!1kram på er!!!!!!

2012-07-13 @ 11:10:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0