Det står stilla just nu

Hemma för en längre period, men av olika anledningar blir det inte något uträttat. Dels väntar vi på lite papper från myndigheter, dels är jag för stunden lite indisponobel (sjukskriven) för en överansträngd armbåge och så är det ett förfärligt väder.

Bilderna från igår då på FB undrar du? Jo, det är  riktigt fint varje morgon och en liten bit fram på förmiddagen, men sedan kommer dimman. Jag kom hem i tisdags nat och det har varit såhär sedan dess. Det var riktigt kallt i natt och solen verkar inte hinna mota bort dimman innan det är eftermiddag och mörkt igen.

I stället ägnar vi oss för stunden åt promenader, fotografering, matlagning och att dricka gott vin. På måndag ska vi ha upptaktsmöte för skridskosektionen, men det lär väl dröja ett tag till innan vi står på sjöis.

Det har heller inte blåst på över två veckor så någon träning på kitesurf har det heller inte blivit. Nej,  det blir nog fortsatt stilla. Låta kortisonet verka (eller värka) i armbågen och vänta. På snö, vind eller sol. Vi får se!


Dagens bild från ångbåtsbryggan vid Norra Sjukhuset, Gertrudsvik

Kommentarer
Postat av: Pappis!!!!!!!!!!!!!!

Frågan är,,, Hur länge är ni hemma nu????????I fall vi skulle vilja åka söder över något.....Innan Sophia får för stor mage.....Det gäller Nov. eller början av DEC.Vi hörs av om det passar......Krama Sivan Å ha det --------2011-11-12 @ 21:29:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0