När vi skådade Paradiset

I går var Sivan och jag på tur.

Det var internetföretaget GetOut som bjöd in till  vintermässa. Som dom skrev på sin hemsida så är det i huvudsak vår och sommartid det är sport och friluftsmässor och det var med spänning vi stod upp tidigt efter alldeles för få timmars sömn för att bege oss de 13 mil tillbaka i samma riktning som vi åkt bara några få timmar tidigare då vi kom hem från Norge.

GetOut ligger i Bodafors och det i sin tur ligger ca tre mil söder om Eksjö och det var i stort sett allt att säga om detta samhälle. Själva mässan var inte heller mycket att säga om mer än att det var ett rejält slöseri med både pengar och tid att åka hela den vägen. Det var en väldigt dålig vintermässa och utbudet var klent för att inte säga obefintligt.


På väg till Bodafors passerar vi Paradis

Det var tält och ryggsäckar, kajaker, väskor och jackor. Det är klart att det fanns några skdior och lite skridskor, men i det stora hela var det för vår del ett väldigt klent utbud. Köldknäppen som mässan kallades var relativt missvisande då det bara handlade om att tömma förråden. Det var få fynd att finna och de 30-50 procentiga rabatterna som utlovades på en del ställen bestod som alltför ofta i udda varor  och extrema storlekar som man hade svårt att bli av med. Sivan fann ett par paddelhandskar till 7 kronors rabatt och det var allt.

Vi slog ihjäl ett par timmar innan vi vände norröver igen. Vi satte näsan mot Eksjö där vi stoppade på pizzeria Victoria. Vi försöker variera ställen varje gång och denna gång fann vi alltså denna. Det var garanterat både första och sista gången vi åt där. En sur gubbe bakom disken och pizzan bara bara sådär. Nej, världen är för stor stor för att äta mer än en gång på restauranger som är sådär.....


Och på Willys har man till och med julägg, det senaste i Västervik?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0