Flyttfåglar

Som jag berättade igår fick vi för någon vecka sedan ett telefonsamtal från Norge. Det var bonden som äger och driver campingen som ringde för att höra om vi var intresserade av att byta plats på vagnen.

För ett år sedan då vi flyttade hir hade vi två platser att välja på och ingen av dessa var helt hundra. Vi valde därför den som låg längst från vägen och närmast sanitetsanlägget. Om det var smart eller inte, det kan jag inte svara på men det var i alla fall ingen vidare plats. Trångt och för tätt inpå alla andra. Det var genomfart både för bilar och gående, vilket gjorde det, i bästa fall svårt att sova, i sämsta omöjligt.

Därför var det självklart att tacka ja då vi nu blev bjudna en plats i ytterkant, näst längst ner mot fjorden. Här har vi en granne framför och en bakom. På ena sidan en väg och på den andra en liten bäck som kommer från fjället. Den bråkar lite på våren då det är massor av vatten i den, men annars relativt stilla. Vägen är lite trafi på dagtid, kvälls och nattetid stilla.

Jag hoppas nu det blir så bra som det verkar. Från fönstren har vi utsikt över fjorden och det är betydligt ljusare  och trevligare. Vi håller tummarna.


Då vi byggt trädäcket så stort var vi tvugna att demontera innan flytt


Siv skruvade isär medan jag bar och lodade in för husvagnen


Efter mycket slit var den så på plats, trots nattens snö


Såhär blev utsikten från matbordsfönstret


Och så var nästan alla spår borta från den gamla platsen

Kommentarer
Postat av: Siv

Det var en fin plats!! Hoppas ni ska trivas där!

2010-10-25 @ 11:09:48
Postat av: Håkan

Tack!

2010-10-25 @ 13:26:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0