Jag och Kjelle Bergqvist

Igår eftermiddag parkerade Sivan och jag oss på sängen. Det var dags för veckans avsnitt av SVT:s "Stjärnorna på slottet. För den som inte sett det kan jag avslöja att det är fyra svenska stjärnor/kändisar som under en vecka träffas och skapar tv-program med eller annat innehåll. Det bygger på att kändisarna får en dag som är deras och därmed bestämmer de dagens innehåll. Det brukar oftast innebära att temat också handlar om just den kändisen vars dag det är.

Denna säsong är stjärnorna Meg Westergren, Siv Malmqvist, Tommy Körberg, Björn Ranelid och Kjell Bergqvist. Jag som bara sett en tidigare säsong måste säga att denna är den bästa. Kjell Bergkqvist som redan innan lovat att låta bli spriten för att ta sig en lång vit vecka. Såklart har han inte hållt det! Däremot har veckan så här långt inte varit fylla, krångel och vassa armbågar.

I stället får alla sin tid och sin plats. Så här långt in i programet är det bara Tommy Körberg kvar. Det känns lite spännande eftersom han är den som under serien varit den som varit absolut tystast. För den som missat det hela och vill se går det bra att klicka här.

Det var Kjell´s dag igår. Han verkar vara en rak, ärlig  och hygglig figur. Han berättade att om han inte blir anständigt behandlad tackar han för sig, packar ihop och åker hem. Ungefär den bild som många av oss har av Herr Bergqvist.  Han är vad man tidigare kallade en "arbetargrabb" med en arbetargrabbs vanor. När han skulle bjuda till  mat var hela dagens tema korv, korv och korv. Med andra ord en man helt i min smak.

Detta mattema slog igenom här hemma. Det blev en gammaldags Korv Stroganoff med lite variation på ingridienser. Innan dess blev det en skidtur som i stort sett var en upprepning på gårdagen.


Kommentarer
Postat av: Siv

Vi följer också Stjärnorna på slottet och är spända på Tommys dag och det har varit intressanta och trevlig program hittlls i år. Men Kjell Bergqvist tar priset.

2010-01-19 @ 12:26:34
Postat av: HerrE själv

Nog så spännande men i kväll ser vi på mästarnas mästare. Spännande även om inte alla ger en positiv bild av sig själva :-)

2010-01-19 @ 18:22:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0