Sing á long i påsketid

Jag vaknade redan klockan 13 idag.

Säkert hade jag behövt sova längre sett till den helvetesnatt jag hade på jobbet. Det var fullt överallt redan när vi kom och så fortsatte det genom hela natten för att nå sin kulmen klockan fem då det kom in massor med folk tätt efter varandra. Trösten i det hela var att jag i alla fall hann få i mig lite mat. Samtidigt är det okej eftersom natten går fort.

Väl hemma med en sprängande huvudvärk var jag fortfarande uppe i varv och det tog en stund innan jag somnade. Sömnen har varit jämn och god och som sagt ända till klockan 13. Då vaknade jag av musik och jag trodde först det var kamraten min, Sivan som missat volymen. Det var det inte!


Desmo som är en glad utekatt till vardags, väljer idag att vara inne

Jag låg en stund till och tänkte att det säkert skulle försvinna, men efter 20 minuter var det bara att inse, det skulle inte göra det. Efter frukost blir det bara högre och högre och tillslut är det bara att inse att jag inte kan överrösta (o)ljudet med radion inne.

Det spelas typisk norsk musik (med allt vad det innebär)och därmed mycket DDE och Hellbillies (vilket dock är det bästa på repertoaren). Så långt allt väl, men efter lite mer än en timme har den som spelar funnit en microfon och kan på det sättet delge hela bygden vad som spelas. Tyvärr så går ju den microfonen även att sjunga i, vlket görs, alltmer ivrigt. Kareoke??

Nu har de hållit på i över tre timmar. Jag kikade ut för att se om det var någon folkparksgreja, men jag ser bara ett fåtal vuxna (typ en familj) och ett gäng barn nere vid vattnet. Vädret är ok, vlket gör att det kommit en del nyanlända, kanske är det dessa som vill  liva upp lite?

Det ska bli spännande att se hur det blir till kvällen natten, men jag som personligen inte är så glad att varken behöva umgås, eller överhuvudtaget behöva förhålla mig till folk inser att jag nog ganska snart måste köpa mig en lägenhet, långt bort från den här sortens människor.

Nu börjar de sjunga/skråla på sången Hallelluja och därmed tror jag att det får vara nog. Det fr bli en våldsfim med massor av skjuting och öronproppar att lyssna i.

God middag till er och en fortsatt god påsk tillönskas

FILM KOMMER HÄR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0