Campingliv

Så är våren kommen även i Norge.Sedan vi kom har det varit toppenväder med strålande sol på dagarna. Varmt och skönt i solen, men fortfarande kyliga nätter med en temp strax över nollan. Det sista av snön har försvunnit (med lite hjälp av spade och räfsa) även om det fortfarande är helt vitt en bit upp. Skidsäsongen är långt ifrån slut överallt även om det börjar bli lite väl mycket vatten i det som fortfarande ligger.

Jag har varit ledig i två dagar, men had börja.e turen att få en extrakväll igår. Det är skönt när vi ändå är här. Där emellan har vi hunnit sätta upp förtältet och det var en speciell historia. Eftersom vi inte fann vad tältet hette så fick jag dra ut från internet de beskrivningar jag trodde det kunde vara. Därmed var det bara att lägga ut allt och börja plocka. 

Utifrån dessa förutsättningar tycker jag det var lite imponerande att vi två timmar senare hade det uppe på plats. Nu återstår bara ett par smärre justeringar. Det visar sig att vi varit lite väl ambitiösa med att bygga trädäcket. Det är ett trädäck som kommer stå och hålla i minst 20 år men tyvärr är det lite för högt i förhållande till vagnen. Likaså står vagnen lite på skrå vilket försvårar justeringen lite grann. Vi tar två tänkedagar och sen ska vi nog finna ut en lösning.

Härligt är det i alla fall att kunna sitta därute. Vi har köpt ett enkelt bord och 4 stolar så vi kan ha kaffegäster eller bara kan sitta ute och njuta solen och värmen nu när den årstiden börjar.

Sivan som till och med köpt en flitiga Lisa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0