Småtteri

Så har snart en och en halv vecka gått och det är bara två nätter kvar innan hemfärd. Perioden har varit bra med arbete och fritid i lagom doser. Vädret har varit sen höst med sol och värme på dagarna och så kalla nätter. I morse när jag åkte hem så var det minus fyra grader.

Annars har det varit sågande och skruvande på trädecket utanför. Allt blev inte helt perfekt, men vi är i alla fall nöjda. Vi ser det som en nyttig träning för våren då vi ska bygga detsamma på framsidan hemma. Detta med tanke på de stygga plattorna och gräsmatten som aldrig rikigt tar sig på grund av skugga. Vi satsar då i stället på trädeck och att vi kan sitta ute där på varma sommarkvällar.

Det är en hel del folk kvar på campingen och det är nog inte rikigt dimensionerat för detta. Toaletterna och diskhuset har stängt och nu är det bara ett par toaletter kvar och en tvättrum där vi diskar. Vi och många andra och det blir både trångt och framför allt ofäscht då städningen inte är planerad för så pass mycket folk, speciellt på helgerna såklart.

Katterna fungerar fortfarande i stort sett bra. Desmo var lite närgången på en granne och dagen efter kom han hem, rejält våt som om han fått vatten på sig och det är bara bra. Heller det än att någon gör honom illa och jag förstår att folk inte alltid tycker om katter. Minoe konstaterar vi är en innekatt, i alla fall nu när det börjar bli lite kallt. Hon har dålig päls och ligger helst tätt intill oss vad än vi gör.


Nu är det dags att ropa in odjuren innan jag ska fara. I morgon är det sista natten och hörs vi inte då så hörs vi i början på nästa vecka då vi är hemma. För än är det väder för en hel del fina kajak och vandringsturer och säkert nya fina bilder.

Väl mött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0