Sömnbrist

Som nattarbetare har jag det otroligt bra. Jag har det lätt att komma igång med nätterna och väl inne i jobbet efter ett par nätter har jag lycktas vända dygnet helt. Det fina är att jag har lika lätt att vända dygnet tillbaka. Att stå upp tidigt efter avslutad natt och sedan vara riktigt trött till kvällen brukar gott och väl räcka för att jag redan dag två ska vara tillbaka i normal rytm.

Denna gång blev det dock inte så. Någon gång ibland kommer det en störning och så krånglar det såsom inatt. Jag sov någon timme på sjukhuset igår efter natten, eftersom jag skulle upp tidigt för att gå på datautbildning. Sivan åkte själv hem på morgonen och när hon vaknade på eftermiddagen mötte hon mig och så gjorde vi byn. Kvällen avslutades på "vår gamla" indiska restaurang, som idag tycks gå bra eftersom det var en hel del folk där.

Sivan lämnades av på sjukhushet vid 18-tiden och jag for hem. Efter en del plock hade den värsta tröttheten försvunnit, men väl i säng klockan 22 somnade jag ovaggad, jättetungt. Klockan 2 var jag vaken. Helt klarvaken och kroppen var redo att sätta fart. Katterna var detsamma.

Efter en timmes vridande och vändande beslutade jag mig för att stå opp.Jag börjar packa och tömma så försöker jag lägga mig ovanpå någon timme innan Sivan hämtas och färden sätts hemåt. Vi får besök av dotter och svägerson över helgen. Vi ska fira första advent i Västervik.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0